Nagradni fond BEAN festivala 100.000 dinara! Prijavite takmičarsku ekipu i konkurišite za vredne novčane nagrade

Jedna od najprestižnijih gastro – turističko – humanitarnih manifestacija u regionu, BEAN festival, ovoga puta pod sloganom: „Original je uvek najbolji!“, biće održan 9 & 10 SEPTEMBRA 2017. na Salašu 137 na Čeneju.

Ova međunarodna smotra pravih ukusa i dobre zabave, svojevrsna je kulinarska olimpijada na kojoj se ukrštaju iskustva različitih kuhinja, gde važno mesto zauzima umeće spravljanja jela od pasulja.

Na ovogodišnjem festivalu će kulinarsko umeće, pored domaćih takmičara iz gotovo svih krajeva Srbije, odmeriti i takmičarske ekipe iz Slovačke, Mađarske, Rumunije, Ukrajine, Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Italije, Škotske, Bugarske, Švajcarske, Rusije, Nemačke i Kine.

I ove godine, takmičarski nagradni fond BEAN festivala – Pasuljijade je 100.000 dinara! Još uvek imate vremena da se prijavite, prikažete svoje kulinarsko umeće i ubedite stručni žiri da je baš vaš pasulj među najboljima. 🙂 Kao i svake godine, prva tri mesta nose vredne novčane nagrade, a tu su i brojne utešne robne nagrade.

Ovde se možete prijaviti za 13. BEAN festival – Međunarodno takmičenje u kuvanju pasulja i saznati sve detalje i informacije o propozicijama takmičenja.

Vidimo se uskoro na Pasuljijadi… 🙂

Komentari

comments