U humanitarnoj akciji BEAN festivala “Pogodi u srce” prikupljeno 160.000 dinara za Mionu Kojadinović

Ove godine, u humanitarnoj akciji BEAN festivala 2017 “Pogodi u srce”, posetioci pasuljijade mogli su da doniraju novac u posebno obeležene kutije. Novac je namenjen za dvoipogodišnju Mionu Kojadinović iz Bačke Palanke, koja je obolela od leukemije i kojoj je neophodna transplantacija koštane srži u Italiji, a prikupljeno je 160.000 dinara.

Posebnu zahvalnost dugujemo ekipi MAX-a iz Novog Sada kojoj je ove godine dodeljena i specijalna nagrada SOLIDARNOST NA DELU! Naime, ova ekipa (koja se prošle godine u humanitarne svrhe odrekla novčane nagrade za osvojeno 2. mesto u iznosu od 30.000 dinara) ponovo je pokazala veliku humanost i obzir prema onima kojima je pomoć neophodna. U okviru akcije “Pogodi u srce”, DONIRALI SU 500 EURA!!! 😊 

Od tri prvoplasirane ekipe koje su osvojile novčane nagrade, za potrebe lečenje male Mione dve ekipe su donirale pola iznosa, a jedna ekipa ceo iznos novčane nagrade. Zahvalnost želimo da uputimo ekipi EXPANSIA iz Priboja koja se odrekla novčane nagrade u iznosu od 30.000 dinara, kao i ekipama SREĆKOVIĆI iz Beograda i TEŠKA ŠARGIJA iz Subotice, koje su se odrekle 50% iznosa novčanih nagrada od 50.000 i 20.000 dinara koje su osvojili.

Hvala svim onim posetiocima i učesnicima BEAN festivala 2017 koji su kao i ranijih godina pokazali humanost i pomogli humanitarnu akciju “Pogodi u srce” u skladu sa mogućnostima.

Komentari

comments